Det er vel ingen hemmelighet at jeg ikke kan få nok av Ryan Adams, så den siste tidens aktivitet er en veritabel gullgruve for min del.

Dagens lille sak fra Ryan Adams heter «Shine Through The Dark», som er en låt han donerte til prosjektet «Live From Nowhere Near You».

Dette er et prosjekt der en rekke artister donerer låter til en serie cder der inntekten går til veldedighet.

Låten til Ryan finnes på Volume2, og du kan kjøpe både Volume1 (enkel cd) og Volume2 (trippel cd). Folk som Bright Eyes, Mike McReady, Eddie Vedder, The Decemberists og Wilco er med, sammen med gatemusikere og venner av prosjektet.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Michael McDermott – Wounded
Neste artikkelFrem Fra Glemselen: Little Eden – Solitude Roads
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here