Det er fredag, og da trenger vi jo litt godlyd i innspurten mot helg. Akkurat idag kan jeg ikke tenke meg noe bedre enn en låt fra jentene i Uncle Earl. De kategoriserer seg  selv som Americana og Old Time Music, og  sier selv at navnet er en miks av noen av deres favoritter; Earl Scruggs, Steve Earle og Uncle Tupelo.

Her gjør de sin fantastiske «The Last Goodbye».

Enjoy og god fredag!

SHARE
Forrige artikkelHidden Pictures – Synchronized Sleeping
Neste artikkelFrem Fra Glemselen: Mudcrutch – Mudcrutch
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here