Siden jeg har kjøpt billetter til Gillian Welch idag, og den videoen som egentlig skulle presenteres ble forsinket – så kjører vi en aldeles utmerket erstatning, nemlig en fanvideo som er laget til en låt fra Gillian Welch sin nyeste plate «Harrow & The Harvest».

Ha en god fredag, og en fortreffelig helg!

Her er «Hard Times»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
 

SHARE
Forrige artikkelAngry Wasp – Winnetou
Neste artikkelHva med en smakebit fra Ryan Adams nye plate?
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here