Omsider er bekreftelsen kommet, og jubelen står i taket.

Uke 15 blir trolig utropt til «Gillian Welch Week» her på Musikkbloggen, for 12. april kommer mest trolig den MEGET etterlengtede oppfølgeren til «Soul Journey», som kom ut for hele åtte år siden.


Datoen må selvsagt tas med en liten klype salt, da alle vet at Gillian & Dave er notoriske for å jobbe og jobbe og jobbe i studio. Men så lenge det er bekreftet fra høyeste hold at platen faktisk er på vei i løpet av våren – så får vi heller leve med en usikker dato.

I mellomtiden kan man høre Gillian på 7 av låtene på The Decemberists nye plate som kommer 18. januar.

SHARE
Forrige artikkel…mens vi venter på «Go-Go Boots»…
Neste artikkelFredagsvideo: Justin Townes Earle – Harlem River Blues
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here