Steve Earle Acoustic

Onsdag 12. juni spiller Steve Earle & The Dukes på Rockefeller i Oslo. Send oss noen ord om hvorfor du bør vinne TO billetter til denne kvelden, så trekker vi ut en vinner mandag 10. juni.


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! Vi gratulerer Geir som vinner.


 

 

 

Steve Earle ga ut platen The Low Highway i april, og den falt i smak hos Jan Kristoffer, som skrev en strålende anmeldelse her på bloggen. Og neste uke er han da klar for Oslo og Bergen. Så hvis du vil gratis inn på Rockefeller onsdag 12. juni, så sender du oss altså en mail på konkurranse@musikkbloggen.no, og forteller oss hvorfor akkurat DU skal vinne de to billettene Rockefeller gir bort…

Steve Earle – The Low Highway:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=LwFW_DRB5vw[/youtube_video]

Steve Earle & The Dukes – Billy Austin:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=Xad0Qyu__cE[/youtube_video]

 

SHARE
Forrige artikkelDoD Sessions: Anders Dahlberg
Neste artikkelMarius Kristiansen – Statements
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here