Det er bare å merke av tirsdag 28. juni i kalenderen, for da kommer (trolig) den nye platen til Gillian Welch ut på markedet.

Hele åtte år etter at «Soul Journey» kom ut så er det endelig klart for nye godbiter fra den kanten.

Platen skal hete «The Harrow & The Harvest», og det er vel omtrent alt som til nå har lekket ut av info rundt den nye platen.

Det eneste vi kan gjøre er å holde pusten og glede oss…

SHARE
Forrige artikkelGreen Granadas rocker Norske Talenter
Neste artikkelBobWeek: Things Have Changed
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here