Tirsdag fyller Bob Dylan 70 år, og feiringen er i full gang her på bloggen, sjekk ut taggen «BobWeek» for å se alle innleggene frem til nå. I neste uke kan vi by på en eksklusiv Podcast som vil ta for seg en hel rekke av Dylans Bootlegs.

Men først, en video fra Grammyutdelingen i 1998. Denne opptredenen ble legendarisk på grunn av personen som midt i låten stormer scenen med teksten «SOY BOMB» skrevet over brystet.

Først; Sonys offisielle video uten noe tegn til vår venn «Soy Bomb».
«Love Sick»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Deretter, videoen fra Grammy Awards 1998, med «Soy Bomb» på plass. Legg merke til blikket til Bob når han skjønner at det er noe muffens – og proff som han er så er det fullt fokus på låten.

«Love Sick», med Soy Bomb:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Coverfest – Americanafavoritter(2)
Neste artikkelLast Heat – One More Time
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here