fbpx

BobWeek: Love Sick Soy Bomb

 

Tirsdag fyller Bob Dylan 70 år, og feiringen er i full gang her på bloggen, sjekk ut taggen “BobWeek” for å se alle innleggene frem til nå. I neste uke kan vi by på en eksklusiv Podcast som vil ta for seg en hel rekke av Dylans Bootlegs.

Men først, en video fra Grammyutdelingen i 1998. Denne opptredenen ble legendarisk på grunn av personen som midt i låten stormer scenen med teksten “SOY BOMB” skrevet over brystet.

Først; Sonys offisielle video uten noe tegn til vår venn “Soy Bomb”.“Love Sick”:

Deretter, videoen fra Grammy Awards 1998, med “Soy Bomb” på plass. Legg merke til blikket til Bob når han skjønner at det er noe muffens – og proff som han er så er det fullt fokus på låten. Og ikke minst glisene til Tony Garnier og Larry Campbell etter at bomben blir fjernet fra scenen… det er nesten som de gir litt ekstra etterpå… 

“Love Sick”, med Soy Bomb:

Siste artikler

Lest dette?