Onsdag natt bød som vanlig på Bob Walkenhorst & Jeff Porter live fra The Record Bar i Kansas City. Kveldens konsert var spesiell, da de bestemte seg for å feire Bob Dylans bursdag ved å la annenhver låt i showet være en Dylanlåt.

Vi får selvsagt også høre en rekke Walkenhorst & Porter klassikere, men også låter som “Mr. Tambourine Man”, “Don’t Think Twice It’s All Right”, en fantastisk “My Back Pages” og en nydelig “I Shall Be Released” – i tillegg til en lang lang rekke andre glitrende coverlåter der høydepunktet nok er en herlig, om enn MEGET forkortet versjon av “The Ballad of Frankie Lee & Judas Priest”… der Walkenhorst etterpå beskriver platen “John Wesley Harding” som “The scariest record ever made”… og når Jeff Porter følger opp med en aldeles nydelig versjon av mangeårig Dylan-venn Kris Kristoffersons låt “Loving Her Was Easier” så er kvelden bortimot fullkommen…

Enjoy the show!

[ustream vid=14959621]

 

Forrige artikkelBobWeek: Bønner & Bacon Spesial – Bob’s Boots del3
Neste artikkelBobWeek: Coverfest – Todd Snider
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here