fbpx

Tina Lie – Notes

I 1998 ga bandet mitt ut en plate. Platen ble mastret og brent av Brede Vestby hos Losna CD-Brenneri, i bytte mot produksjon av en webside. Da jeg skulle hente de ferdige platene så ble jeg presentert for et annet produkt fra fruen i samme husstand, nemlig Tina Lies første EP “Freedom Child”, fersk fra CD brenneriet i nabo-bygningen. Platen ble avspilt, og gåsehuden var et faktum. Og siden har jeg vært fan.

Det er heller ingen hemmelighet, og i hvertfall ingen overraskelse, at Tina siden den gang har hatt en smule mer suksess enn undertegnede når det gjelder musikken sin. Turneer i USA og Europa, ny plate i 2005, og enda en plate i 2009 – den steingode “Free Enough To Fall” skulle si litt om suksessen så langt. Og med band som Hercules og Tina Lie Band som grunnstamme så er det ikke rart at Fåvang Rock City fortsatt er Norges rock’n’roll-hovedstad i min bok…

Og nå kommer altså den første singelen fra plate nummer tre. Plata har fått tittelen “Notes”, og kommer ut i slutten av mai. Singelen er også tittelsporet, og er en nydelig ballade skrevet av Tina Lie og amerikanske Anne Spencer, som hun har skrevet en lang rekke låter sammen med helt siden “Freedom Child”.

Hør “Notes:

Siste artikler

Lest dette?