fbpx

Musikkbloggen gjesteposter på Ninebullets.net

Musikkbloggen “Hør nå… hør nå!” eksisterer strengt tatt på grunn av to anmeldelser på den fantastiske Americanabloggen “Ninebullets.net”. Der oppdaget jeg første gang Drunk On Crutches og Kasey Anderson, og mente at dette var alt for god musikk til at den ikke skulle være kjent i Norge.

Bloggen ble laget, og har vokst seg større for hver eneste dag. Og nå er det på tide å gjøre det motsatte – nemlig å bringe noen av mine norske favorittband tilbake til Ninebullets lesere. Det å kalle posten en titt på norsk Americana er vel å strekke det litt langt, men 3 av 5 anbefalinger kan vel klassifiseres der. De gjenstående er med fordi de rett og slett bare er dritbra, og fortjener mer omtale.

Du kan besøke Ninebullets.net og lese Musikkbloggens gjestepost.

Siste artikler

Lest dette?