Musikkbloggen «Hør nå… hør nå!» eksisterer strengt tatt på grunn av to anmeldelser på den fantastiske Americanabloggen «Ninebullets.net». Der oppdaget jeg første gang Drunk On Crutches og Kasey Anderson, og mente at dette var alt for god musikk til at den ikke skulle være kjent i Norge.

Bloggen ble laget, og har vokst seg større for hver eneste dag. Og nå er det på tide å gjøre det motsatte – nemlig å bringe noen av mine norske favorittband tilbake til Ninebullets lesere. Det å kalle posten en titt på norsk Americana er vel å strekke det litt langt, men 3 av 5 anbefalinger kan vel klassifiseres der. De gjenstående er med fordi de rett og slett bare er dritbra, og fortjener mer omtale.

Du kan besøke Ninebullets.net og lese Musikkbloggens gjestepost.

SHARE
Forrige artikkelIntervju med Bob Walkenhorst
Neste artikkelFrem Fra Glemselen: The Wailin’ Jennys – Firecracker
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here