Dag to med dagspass ligger foran oss, og for en lørdag dette blir!

Som i går gir vi til beste en liten liste med anbefalte konserter.

Los Lonely Boys, Hotell Norge, 19:00

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Otis Gibbs, Garage, 20:30

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Jason Isbell, Logen, 21:00

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Los Lobos, Ricks, 22:00

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Kurt Wagner & Cortney Tidwell, Hotell Norge, 22:30

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Slim Cessna’s Auto Club, Hotell Norge, 24:00

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelBergenfest, oppkjøring – fredag 29.04.2011
Neste artikkelBergenfest, fredag 29.04.2011
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here