Som kjent har verdens beste band, Drive-By Truckers, avlyst resten av sin Europaturné med umiddelbar virkning.

En av årsakene er denne platen. Bandet har de siste dagene skrevet litt om årets slit, og det er tydelig at de denne gangen har strukket strikken litt for langt. Ny plateinnspilling så tett opp til den forrige, kombinert med turné og promo for forrige plate, “The Big To-Do” har gjort sitt med  slitne medlemmer.

Uansett, “Go-Go Boots” er nå klar for forhåndsbestilling på www.drivebytruckers.com. Truckers lover oss en plate som låter som god gammaldags country-and-soul fra Muscle Shoals.

Som vanlig er det både vinyl og cd tilgjengelig, samt glitrende godbiter for de som er villige til å blåse noen kroner i Drive-By Truckers retning.

Signert stuff, t-skjorter og dvd fra innspillingen er en del av pakken. Og man kan dessuten bestille den nye dokumentarfilmen om Drive-By Truckers, “The Secret To a Happy Ending”.

Løp og kjøp!

Forrige artikkel10 juleplater du trenger: 9. Koret på Botsen & Henning Kvitnes – Bortkomne Julestjerner
Neste artikkel5 juleplater du IKKE trenger
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here