fbpx
Forsiden Alle poster Americana Kasey Anderson – Heart Of A Dog – 8. oktober.

Kasey Anderson – Heart Of A Dog – 8. oktober.

Det er fredag, og det betyr ny låt fra Kasey Anderson.
Som nevnt forrige fredag, så legger han hver fredag ut en låt fra sin neste plate “Heart Of A Dog”.
Dagens pianorocker “Exit Ghost” er virkelig verdt turen innom Kaseys webside www.heartofadog.com for å ta en lytt.

Forrige artikkelIda Jenshus – No Guarantees
Neste artikkelDvergeuken 2010: De Musikalske Dvergene – En Klase Bananer Og En Enkel Seng
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon