fbpx

Spennende konsept fra Kasey Anderson

Kasey Anderson er klar for å følge opp den aldeles fantastiske platen “Nowhere Nights”, og oppfølgeren har fått tittelen “Heart Of A Dog”.

Fra og med idag, 1. oktober, så vil han hver uke legge ut en av låtene fra platen på siden www.heartofadog.com. I 11 uker fremover vil vi altså kunne høre én og én låt fra den nye platen. Helt fullstendig totalt gratis. Når de 11. ukene er gått, så kan man den 15. desember forhåndskjøpe platen – to måneder før  offisiell release. Dagens låt heter “Mercy”

Som våre venner i Drive-By Truckers nylig uttalte; Plater er idag kun en ekstra reklamekilde for å få folk til å komme på konsertene dine.

Kasey Anderson er drivende dyktig på social networking, og bruker Facebook og Twitter aktivt for å kommunisere med fansen sin.
Når han nå også streamer hele den nye platen, låt for låt, i flere uker fremover så bygger han på den måten opp en tilhengerskare og et publikum som får et forhold til platen og produktet – og mitt råptips er at han faktisk vil selge FLERE plater på den måten enn han ville gjort bare ved å slippe platen som “vanlig”.

I mine øyne et veldig spennende konsept, og trolig noe som vil vise seg å være en suksess som reklamestunt. Og også noe som trolig ville vært uhørt for norske plateselskaper, der man for alt i verden må unngå å gi bort noe gratis. Og ikke minst på internett! Nei fysjom!

Musikkbloggen kommer til å følge med og se hvordan dette utvikler seg, og skal man dømme etter de tidlige opptakene Musikkbloggen har hørt fra innspillingene og råmiksen hr. Anderson har delt ut, så blir dette en mye tøffere plate enn “Nowhere Nights”, men også en steikandes god plate…

Siste artikler

Lest dette?