Foto: Stig Havnevik

Vår alles favoritt-Olsen har sluppet ny video. Denne gangen skal vi få ta del i fremførelsen av låten «you and i (and the dog)» fra platen «i am a singer/songwriter».

Legg spesielt merke til slipset til Egil # 2, som beviser hvilket kvalitetsnivå dette ligger på!

Egil Olsen vil ellers kunne oppleves live som oppvarmingsact for Marit Larsen i januar og februar. Turnedatoer finner du på egilolsen.com

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelThe Fame Studios Story 1961-1973
Neste artikkelElvis Presley – 8. januar 1935
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here