Eliot Bronson – Let Me Go

Eliot Bronson er tilbake med sitt nye album, Empty Spaces, fredag denne uken. Tidligere denne uken presenterte Rolling Stone Magazine Eliot sin nye video til låten «Let Me Go» som en av ukens utvalgte låter. Videoen er stort sett bestående av klipp fra Eliot sin turne i Norge og Europa i 2019 og må sies å være et aldri så lite stykke reklame for noen fantastiske steder som Eliot rakk å besøke da han var her i fjor. Du kan lese om deler av turen via lenken her, The Sunnfjord Tour.

Albumet kommer som sagt på fredag. Det kan dere glede dere til, vi gleder oss i hvert fall til å dele det med dere, men aller først er det på sin plass å nyte både smakebiten fra albumet, «Let Me Go» og den tilhørende videoen som en aldri så liten oppvarming.

SHARE
Forrige artikkelSinglefredag – Bendik Brænne, Eliot Bronson, Kathleen Edwards, Andrew Leahey
Neste artikkelRocktor Hagefest 2020
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here