DoD Sessions: Eliot Bronson (2019)

Eliot Bronson besøkte oss under fjorårets Americanafest, og spilte tre låter fra det som skulle bli den nye platen Empty Spaces til oss.

Vi har sittet på dette opptaket i påventet av plateslippet for Empty Spaces, og nå er vi endelig klare for å dele denne godbiten med dere.

Eliot spiller tre låter for oss:

1: She Loves The Mountains
2: Empty Spaces
3: Mountain In My Mind

Platen Empty Spaces er ute nå, og kan bestilles på vinyl og cd hos Eliot Bronson

SHARE
Forrige artikkelEliot Bronson – Empty Spaces
Neste artikkelKathleen Edwards – Total Freedom
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here