Fredagsvideo: Joshua Ray Walker – Voices

I en stue i Nashville, i september 2019, så spør Joshua Ray Walker om det er greit at han prøver en ny låt. Det er litt tidlig på morgenen, og han var på fest dagen før, men selv om låten har et litt krevende parti stemmemessig – så vil han gjerne forsøke.

Særlig etter å ha sett reaksjonen på når han spiller «Canyon» for oss.

Og så spiller han Voices. Og den stakkars videografen som allerede sliter med en lungebetennelse og å holde seg på beina, sliter plutselig med å holde tårene tilbake mens gåsehuden dekker kroppen fra topp til tå. Hikstegråt mens man skal holde et kamera i ro fungerer veldig dårlig.

«Voices» er en av låtene på Joshuas kommende plate, og nå har han valgt den ut som første single – komplett med video perfekt timet til å bli ukens fredagsvideo.

Og i august er han tilbake i Norge… det kan fort bli en av de siste mulighetene du har til å se ham på små scener.

Husk at Jason Isbell spilte på Buckley’s i 2013. Til høsten spiller han i Spektrum. You do the math.

Sjekk den akustiske versjonen her:

SHARE
Forrige artikkelSinglefredag: The Northern Belle, American Aquarium, Caleb Caudle, Brian Wright & The Sneakups
Neste artikkelMichael McDermott – karantenekonsert i din stue
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here