…mens vi venter på “Reunions”

Jason Isbell slipper sitt nye album Reunions 15. mai. Den første singelen er nettopp ute, og han har valgt låten “Be Afraid”. Jeg har en mistanke om at Isbell her kommenterer Twitterstormen som oppstår hver gang han ytrer seg politisk på Twitter.

Det er ikke bare enkelt å komme fra sørstatene, spille countrymusikk OG ha meninger.
Noe han får merke hver gang han ytrer seg. Heldigvis er Isbell tøffere enn selveste toget, så han trøkker på og lar trollene få høre det.

We don’t take requests
We won’t shut up and sing

Sammen med Dave Cobb tar han et nytt steg som artist, og tøffer seg enda litt mer i lydbildet enn han har gjort så langt. Du må rett og slett sjekke det ut… videoen ligger i toppen av saken.

Forrige artikkelSinglefredag: Les Saules Pleureurs, Ephemera, Mary Bragg
Neste artikkelPlatebunken – The Steeldrivers, David Mayfield, Possessed By Paul James
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here