To av bloggens store favoritter er som kjent på veien sammen i disse dager. Jason Isbell varmer opp for Ryan Adams på en del av turnéen hans, og etter et par spillejobber skjedde jo det alle hadde håpet på – nemlig at de to skulle gjøre noen låter sammen.

Det drøyer dessverre med bootlegopptakene fra denne turnéen, da Ryan selv teiper konsertene for en seinere (gratis) utgivelse. Samtidig så bryr han seg ikke så veldig mye om det, da han selv har delt denne videoen vi videreformidler her både på Facebook og Twitter.

Ryan og Jason har i løpet av helgen gjort duetter på låter som «Dancing With The Women At The Bar», «Come Pick Me Up», Whiskeytownlåten «Jacksonville Skyline», Isbells «Danko/Manuel» og Alabamas «Love In The First Degree».

Og det er sistnevnte som er den første som lekker på nett.

Please enjoy, Ryan Adams & Jason Isbell – «Love In The First Degree».

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelLive EP fra Kasey Anderson & The Honkies
Neste artikkelSmåplukk fra platebunken # 11
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here