fbpx

Ryan Adams & Jason Isbell

To av bloggens store favoritter er som kjent på veien sammen i disse dager. Jason Isbell varmer opp for Ryan Adams på en del av turnéen hans, og etter et par spillejobber skjedde jo det alle hadde håpet på – nemlig at de to skulle gjøre noen låter sammen.

Det drøyer dessverre med bootlegopptakene fra denne turnéen, da Ryan selv teiper konsertene for en seinere (gratis) utgivelse. Samtidig så bryr han seg ikke så veldig mye om det, da han selv har delt denne videoen vi videreformidler her både på Facebook og Twitter.

Ryan og Jason har i løpet av helgen gjort duetter på låter som “Dancing With The Women At The Bar”, “Come Pick Me Up”, Whiskeytownlåten “Jacksonville Skyline”, Isbells “Danko/Manuel” og Alabamas “Love In The First Degree”.

Og det er sistnevnte som er den første som lekker på nett.

Please enjoy, Ryan Adams & Jason Isbell – “Love In The First Degree”.

[media id=426 width=650 height=418]

Siste artikler

Lest dette?