Fredagsvideo: Andrew Leahey & The Homestead – Start The Dance (live)

Vår gode venn Andrew Leahey leverte et knippe kanonsett på fjorårets Americanafest. 
Den første singelen fra den kommende platen Airwaves er nå klar som live-video, og AmericanaUK har gitt Andrew stempelet “The man who might just be the heir to Tom Petty”. 

Airwaves slippes 1. mars, og vi gleder oss til dere får høre denne godbiten av en plate.

Inntil da – skru opp lyden HØYT og kos dere med Andrew Leahey & The Homestead – live fra Basement East i Nashville under fjorårets Americanafest. 

 

Forrige artikkelFirst listen: Son Volt – Devil May Care
Neste artikkelPlatebunken – Nytt år, nye muligheter
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here