Fredagsvideo: Andrew Leahey & The Homestead – Airwaves

Vår venn Andrew Leahey besøkte norske konsertscener for første gang i 2018, og la grunnlaget for sin kommende plate Airwaves. Vi har tidligere hørt singelen “Start The Dance”, som han også spilte i sin Dust of Daylight Session fra Nashville. Nå er tittelsporet “Airwaves” klar som musikkvideo. 

Platen er en ren hyllest til tiden Andrew vokste opp i, og som han sier i et intervju med Billboard – så kommer han fra den siste generasjonen som er vokst opp med FM-radio.

Andrew og bandet henter inspirasjon fra alle sine helter, her er det store mengder Tom Petty, Bruce Springsteen, 80-talls rock og mye mer. Men mer enn alt så er det Andrew Leahey som skinner som låtskriver, gitarist og vokalist. Og selv om han er inspirert av musikken fra sin egen oppvekst, så skaper han og bandet et eget lydbilde for seg selv.

Jeg må innrømme at jeg gleder meg vilt til verden får høre resten av platen, som virkelig er en godbit. Den slippes 1. mars neste år, og kommer til å falle i smak hos gamle og nye fans. Og i august kommer Andrew tilbake til Norge for en ny rundtur…. 

Forrige artikkelMusikkåret 2018: Rune Letrud
Neste artikkelMusikkåret 2018 – Jan Eiesland
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here