Fredagsvideo: American Aquarium – The World Is On Fire

Vårens konsertvirksomhet har bidratt kraftig til at vi henger etter her på Dust of Daylight, men alle jobber jevnt og trutt med å hente oss inn på vårens utgivelser. Været den siste tiden har heller ikke invitert til å sitte inne for å skrive anmeldelser, men vi lover at vi kommer sterkt tilbake. Både med allerede utgitte godbiter vi mener fortjener MYE mer oppmerksomhet enn de har fått – og med kommende utgivelser som American Aquariums kommende Things Change.

Undertegnede har tilbrakt de siste ukene i selskap med det som nok for min del blir sommerens følgesvenn – der BJ Barham nok en gang imponerer, og mest trolig har laget sin beste plate til dags dato. Det vil bli akustiske perler, rockelåter som svir håret av hodet ditt, og blodfeit honkytonk med store mengder pedal steel og fele, alt side om side. GLED dere, kjære venner! Vi lover at dette er verdt å vente på!

Ukens fredagsvideo er “The Word Is On Fire” som åpner Things Change. 

Forrige artikkelLevi Henriksen – i rockens navn
Neste artikkelAmerican Aquarium – Things Change
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here