I 1986 var ett band blant musikkpressens aller heteste stalltips, og da de en svett desemberkveld rett før jul samme år sprengte alle forventningsbarometre på Sardines i Oslo var det intet som var sannere enn følgende: The Rainmakers + Norge = sant!
Musikk med et trøkk som løftet ethvert party til himmels og tekster som kunne diskuteres ut i de små morgentimer på nachspiel – sånt blir det heftige kjærlighetsforhold av. En kjærlighet som tålte både avstand og etterhvert lange pauser. I 2011 gnistret det ordentlig til igjen og de følgende årene ble det hyppig svett samvær i norske konsertlokaler. Sist The Rainmakers sto på norske scener og satte hjerter i musikalsk brann var sommeren 2015, og selv om det forble usagt lå det i kortene at det ville stå som en avskjedsturné.

“The Rainmakers quietly assumed that our summer tour of 2015 was likely our last trip to Norway as a band. Many factors – age, mostly. As much fun as the gigs are, it is just a lot harder for the lead singer (that would be me) to do the physical endurance of a 10-date tour. We didn’t want to do a “Farewell Tour” – just leave that door open”
– Bob Walkenhorst 2017

Men kjærlighetens veier er som kjent uransakelige og kurtisering fra foreløpig hemmelig norsk hold har lokket våre kjære regnmakere over dammen for tre one night stands i mars.

Første gig ut er unplugged konsert midt i uka – onsdag 22. mars på Sitt Ned Kunst & Kafé i Skien.
Facebook event Unplugged Sitt Ned (FÅ BILLETTER)

Kveld to er det fredagsfest med fullt elektrisk trøkk 24. mars på Bellman pub på Notodden.
Facebook event Bellman

Siste gig ut er lørdagsutblåsning av heftigste slag 25. mars på Krøsset i Oslo – meget mulig aller siste Rainmakers konsert i Norge.
Billettsalg Krøsset (NB! UTSOLGT!)

Ikke gå glipp av et kanskje siste stevnemøte med bandet som fortsatt vet å sette ditt hjerte i brann og opplev at gammel kjærlighet ikke ruster, den er alltid shiny shiny!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here