I anledning den akustiske sommerturnéen i Norge, så har Bob Walkenhorst laget en ny soloplate, kalt “Spare”.

Det er en samling gamle og nye låter fra både Rainmakers-katalogen, Walkenhorst solo og Walkenhorst&Porter. 
Låter og versjoner som faste publikummere fra The Record Bar i Kansas City har fått presentert i årevis, og som nå endelig er å få på plate.

Totalt 18 låter, hvorav en “Whatchagottasay” er helt ny. For min egen del så er jeg happy så lenge “Carpenter’s Son” er med… og det er det jo selvsagt.

Av andre høydepunkter ser jeg frem til versjonen av “Missouri Girl” fra den nye platen “25 ON” og jeg vet det er enkelte som sitter på nåler og gleder seg til “Greatest Night Of My Life”.

Trackliste:

Downstream
Long Gone Long
One That Got Away
Small Circles
No Romance
Spend It On Love
30 Days
We Walk the Levee
Width of a Line
Greatest Night of My Life
Mystery Road
Remember Me By
To the Hum
Stay Ahead of the Wolves
Given Time
Missouri Girl
Carpenter’s Son
Whatchagottasay

Hvis du er rask, så får du platen fraktfritt fra Village Records.

Bestilles hos Village Records NÅ! ELLER så kan du kjøpe den på Bobs solokonserter i neste uke.

Forrige artikkelFredagsvideo: Big In Iowa – videobonanza
Neste artikkelSvenssen – Svensation
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here