Fredagsvideo: Drive-By Truckers – Filthy and Fried

Drive-By Truckers sin nye plate kommer for salg neste fredag. Vi har hørt på den en stund nå og vi gleder oss til å dele våre tanker om den for alle i løpet av neste uke en gang. American Band er et regelrett jordskjelv av en rockeplate. En energi og entusiasme vi virkelig sjelden opplever. At dette blir årets album for undertegnede hersker det ingen som helst tvil om.

«Filthy and Fried» er tredje singel som er sluppet fra albumet og bandet har fått laget en nydelig Wes Freed tegnet sak som er blitt til en offisiell lyrikkvideo som de kaller det. Låten er fra Mike Cooley sin låtskriverhånd og er en steintøff rockelåt om hvorfor ting alltid skal være så håpløst mye vanskeligere og kjipere for kvinner enn for menn.

cooley

SHARE
Forrige artikkelBurn The Place You Hide: The St. Thomas Film
Neste artikkelAmericanafest 2016, Nashville – Dag 3
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here