Fredagsvideo: Drive-By Truckers – Filthy and Fried

Drive-By Truckers sin nye plate kommer for salg neste fredag. Vi har hørt på den en stund nå og vi gleder oss til å dele våre tanker om den for alle i løpet av neste uke en gang. American Band er et regelrett jordskjelv av en rockeplate. En energi og entusiasme vi virkelig sjelden opplever. At dette blir årets album for undertegnede hersker det ingen som helst tvil om.

“Filthy and Fried” er tredje singel som er sluppet fra albumet og bandet har fått laget en nydelig Wes Freed tegnet sak som er blitt til en offisiell lyrikkvideo som de kaller det. Låten er fra Mike Cooley sin låtskriverhånd og er en steintøff rockelåt om hvorfor ting alltid skal være så håpløst mye vanskeligere og kjipere for kvinner enn for menn.

cooley

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here