Fersk video: Aaron Lee Tasjan – Memphis Rain

Neste uke starter Americanafest i Nashville. Fjorårets stjerneskudd, Aaron Lee Tasjan, er meldt på et uttall scener i løpet av uken – og flyr høyt på en bølge av høyst fortjent medgang.

28. oktober kommer albumet Silver Tears, som vil være et totalt annerledes album enn forgjengeren In The Blazes. Jeg har vært så heldig å få høre albumet, og kan melde om gåsehud og hakeslepp. Det er utrolig variert, og henter fra alle musikkstiler på utrolig elegant vis. Vi gleder oss til å skrive mer om det i oktober.

Neste uke åpner han Americanafest sammen med Buddy Miller på Basement East i Nashville, og vi er ringside for å rapportere fra konserten og festivalen.

Du kan forhåndsbestille albumet på PledgeMusic. Inntil da, nyt den nye videoen “Memphis Rain”…

Forrige artikkelVerdenspremiere: Claudia Scott – Changes
Neste artikkelKenneth Norum – Dive Into The Ocean
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here