fbpx
Forsiden Alle poster Americana Verdenspremiere: Claudia Scott – Changes

Verdenspremiere: Claudia Scott – Changes

Det er med ikke så rent lite stolthet vi i dag kan by på verdenspremiere på Claudia Scotts nye single “Changes”. Låten slippes i morgen, men kan allerede nå nytes i den ferske videoen med bilder av Claudia og bandet på veien.

(Foto: Kristin Evjenth)
(Foto: Kristin Evjenth)

Claudia Scott har hatt en imponerende og lang karriere som en av våre største countrystjerner. Siden hun flyttet hjem til Norge etter mange år i Nashville, så har hun gitt ut et par solide album som ligger mer i den vide americana-sjangeren enn i den smalere countrysjangeren hun tilhørte på 80-tallet som en del av Claudia/Big Hand/Casino.

Solokarrieren har kunnet by på ganske stor variasjon, og radiohits har hun levert i et imponerende antall.

Nå er hun aktuell med ny plate. Oppfølgeren til utsøkte Follow The Lines fra 2014 har fått navnet Let The Ribbons Fly, og har beholdt country-rock uttrykket vi falt for på forrige plate.

Albumet er dedikert til hennes far Clive Scott, en pionér innenfor norsk country, som dessverre gikk bort i fjor.

Pressemeldingen sier at platen vil gjenspeile hennes musikalske røtter, og at låtene “handler om de universelle sidene i livet og også i hennes eget liv. Fra minner i barndommen, til livet på veien, kjærlighet, til nye begynnelser og å ha endelig funnet hjem.

Skal vi dømme etter singelen “Changes”, så har vi en herlig plate i vente.

Vi kommer tilbake til Let The Ribbons Fly når plateslippet nærmer seg 28. oktober.

I morgen kan du høre Claudia Scott live på Oslo Americanafestival, som arrangeres på Grenfsenkollen.

Tom Skjeklesæther er konfransier, og vil, foruten Claudia Scott, presentere Knut Reiersrud, våre venner Robert Moses og Lucky Lips, Knut Reiersrud, Mike Beck og Jørgen & Jørgensen.

Sjekk ut Oslo Americanafestival på Facebook, og ta turen til Grefsenkollen i morgen kveld.

Besøk Claudia Scotts hjemmeside, eller stikk innom henne på Facebook.

 

Forrige artikkelRotvelt – En fortapt bror
Neste artikkelFersk video: Aaron Lee Tasjan – Memphis Rain
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

2 COMMENTS

  1. […] Claudia Scott slapp nylig singelen  “Changes”, som en forsmak på albumet “Let The Ribbons Fly”. Det nye albumet inneholder 12 låter pluss et bonusspor, og kommer ut i oktober. Det har vært en kreativ og travel tid siden forrige album «Follow The Lines» i 2014, som fikk strålende anmeldelser, og også Spellemannspris i 2015. Hittil i år har Claudia Scott spilt for utsolgte konserter over hele landet sammen med Henning Kvitnes. “Let The Ribbons Fly” følger opp uttrykket fra “Follow The Lines”, og gjenspeiler hennes musikalske røtter. Vi gleder oss til utgivelsen og til å presentere det nye albumet med “Claudia Scott Band” som består av stjernelaget: Claudia Scott: vokal, gitarer, harmonica, mandolin – Jørun Bøgeberg: vokal, bass, el-dola – Olaf Olsen: vokal, trommer -Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar   Sjekk ut «Changes» og les musikkblogg https://www.musikkbloggen.no/2016/09/verdenspremiere-claudia-scott-changes/ […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here