ENDELIG! For fem år siden begynte vi å legge planer sammen med Michael McDermott om en fremtidig norgesturné. Planene stoppet opp, men idéen om å arrangere konserter førte til at det som den gangen het Musikkbloggen Hør nå… hør nå! begynte å arrangere huskonserter i en kjeller i Bergen sentrum. Etterhvert ble Dust of Daylight Live født, og vi har hatt besøk av alt fra Stephen Simmons, Rod Picott og Austin Lucas til Egil Olsen, Stig Ulv, og selveste Pete Molinari. Og mange mange fler.

Og ENDELIG er en av undertegnedes absolutte favorittartister i boks. I mai kommer Michael McDermott til Bergen, Odda og Oslo. Han ble tidlig i karrieren sammenlignet ned Bob Dylan, Bruce Springsteen og Tom Waits. Stephen King falt pladask og brukte tekstene hans i bøkene sine. New York Times, L.A. Times, Rolling Stone og Chicago Tribune var over seg av posititive omtaler.

I Bergen spiller han på DoD Live sin huskonsertserie, i Oslo samarbeider vi med Honky Tonk Honeys om en huskonsert – og i Odda er det Blueslaget Lokst Utøve og Iris Scene som er vertskap for Michael og hans fantastiske låter.

I Bergen og Oslo vil det være begrenset antall billetter for salg – så ta kontakt med live@musikkbloggen.no for info. Vi har endelig fått Vipps, så nå går billettsalget mye enklere enn før. Har du ikke Vipps, så er god gammel kontooverføring fortsatt mulig. Info om dette på forespørsel.

Konserter:

4. mai – Bergen, DoD Live huskonsert (3 billetter igjen!!)

5. mai – Odda, Iris Scene. Kjøp billetter her!

6. mai – Oslo, DoD Live / Honky Tonk Honeys huskonsert. (UTSOLGT)

Sjekk ut vår spilleliste på Spotify – med et skjønnsomt utvalg fra noen av McDermotts plater:

 

Forrige artikkelFredagsvideo: The Westies – Parolee
Neste artikkelBluebird’s Ghost – This Too Shall Pass (EP)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here