Fredagvideo: Jon Latham – Yearbook Signatures

Vår venn Jon Latham fra Nashville, Tennessee var nylig på besøk hos OurVinyl, og spilte inn tre låter til video-sessions serien deres. Jeg falt pladask og vel så det for den nye låten «Yearbook Signatures».

Hvis du ikke har sjekket ut hans debutalbum Real Bad News, så er det på tide å gjøre det nå…

Du kan høre platen på Spotify;

Låtene fra OurVinyl ligger også på Spotify:

SHARE
Forrige artikkelDead Professionals trøkker til med EPen «Young Hardware».
Neste artikkelTorsdag kveld i en bakevjeby med Levi Henriksen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here