Vi har skrevet om Dead Professionals tidligere. John Harouffs soloprosjekt har nå blitt en powertrio som leverer tighte, fengende powerpop og saftige rockelåter med gode tekster.

EPen Young Hardware kom i fjor, og anbefales på det sterkeste.

Åpningslåten “Downtown at Sundown” skrev vi om i 2013, når den første gang kom meg for øret. Den gang ga han den ut som en single, og nå er den da en del av denne EPen – noe remikset, men fortsatt er den det perfekte øreklister.

“You Heart What You Wanted” har fått en dæsj skitten bluesrock, og noen ZZ-Top referanser, og er nok favoritten min på denne EPen.

En deilig ballade må til, og den får vi i “Call Me A Doctor”, som er spekket med doble bunner og herlige gitartoner som er som hentet fra et nachspiel tidlig på 90-tallet.

Det er mer rufs og mørke i “I’m In The Dark”, og vi får flashbacks til 80-tallets mer sobre øyeblikk og gitarister med stort hår…

Nick Cave tar turen innom in spé, og “Sweet Surrender In The Bitter End” er så introvert og mørkt som det kan gjøres.

Alt i alt herlige greier som kan kjøpes hos Dead Professionals.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/145527763″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Forrige artikkelFra Skogli til Forest Hills og tilbake igjen
Neste artikkelFredagvideo: Jon Latham – Yearbook Signatures
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here