Åttende januar, det er kaldt og mørkt men likevel en strålende dag – for det er Kongens åttiførste bursdag! Elvis Presley er kanskje ikke med oss fysisk men likefullt massivt tilstede i alle verdens kroker og kriker. I fjor toppet han sågar den britiske albumlista med den konstruerte langspilleren «If I Can Dream» backet av The Royal Philharmonic Orchestra – i skrivende stund er salgstall for skiva tett innpå en million (jeg er ingen stor fan av at de fikler med originallåtene, men litt gøy med suksess for vår mann er det jo alltid). Men på denne dagen blir det kun ekte originalvare fra Kongen over alle konger når vi byr på en håndfull juveler fra hans rikholdige skattekiste av godlåter! Men det er ikke bare DOD som byr på Elvis i dag, for zapper du over til NRK2 i kveld kl 21:05 får du nemlig god valuta for TV-lisensen med dokumentaren «Elvis fra innsiden» og konsertbegivenheten «Aloha From Hawaii». Gratulerer med dagen, Elvis!

https://www.youtube.com/watch?v=wrCht9PsUUU

 

SHARE
Forrige artikkelJohn Moreland / Jason Isbell – Sentrum Scene 06.01.2016
Neste artikkelFredagsvideo: Aretha Franklin – (You Make Me Feel Like) A Natural Woman
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here