Ukens video: GISKE – Strangers In A New Town

Min personlige norske favorittplate kom i år fra GISKE. Den vidunderlig vakre Carousel Magic Spell har fulgt meg i hele år, og blir bare mer og mer perfekt for hver gjennomlytting.

Ronnie MAG Larsen er nettopp ferdig med å redigere musikkvideoen han også har regissert, der singelen “Strangers In A New Town” får billedfølge gjennom sitt musikalske univers.

En video som perfekt speiler teksten og ikke minst stemningen i låten. Dette er det rett og slett bare å nyte…

 

Forrige artikkelSupersuckers – Holdin’ the Bag
Neste artikkelSpilleliste – Desember 2015
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here