fbpx

Fredagsvideo: Jon Latham – Anesthesia

Jon Latham - BW2

Første konsertkveld i Nashville ble tilbrakt på Basement East, der blant annet The Bottle Rockets og Aaron Lee Tasjan spilte. I bandet til Tasjan ble jeg oppmerksom på en fyr med en enorm sceneutstråling og en steikandes god stemme. Etter konserten spurte jeg om han hadde noe musikk å dele, og han kunne gledesstrålende informere om at han snart var klar med sin debutplate. Den er pr. idag innspilt, og han har en Indiegogo-kampanje gående for å dekke kostnadene til å få den trykket. I praksis betyr det at du forhåndsbestiller platen, og kanskje betaler litt ekstra for ekstra bonusgreier. Kampanjen går ut dagen,

Sjekk ut Jon Latham på Facebook. Støtt Indiegogo-kampanjen, og forhåndsbestill hans nye plate.

Den første låten fra platen er “Anesthesia”. Platen har fått tittelen Real Bad News, og vi kommer kraftig tilbake til både platen og Jon Latham i løpet av høsten – denne enormt joviale musikeren har vi virkelig tro på.

Også fordi vi møtte på ham på absolutt alle konsertene vi så i Nashville, noe som jo skulle tyde på en aldeles upåklagelig musikksmak.

Men det som selvsagt gir Latham æren av å være ukens video her på Dust of Daylight er rett og slett Anesthesia. Dere skjønner det selv når dere ser videoen og hører låten…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=A7OVdxUnTzY[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?