Jon Latham - BW2

Første konsertkveld i Nashville ble tilbrakt på Basement East, der blant annet The Bottle Rockets og Aaron Lee Tasjan spilte. I bandet til Tasjan ble jeg oppmerksom på en fyr med en enorm sceneutstråling og en steikandes god stemme. Etter konserten spurte jeg om han hadde noe musikk å dele, og han kunne gledesstrålende informere om at han snart var klar med sin debutplate. Den er pr. idag innspilt, og han har en Indiegogo-kampanje gående for å dekke kostnadene til å få den trykket. I praksis betyr det at du forhåndsbestiller platen, og kanskje betaler litt ekstra for ekstra bonusgreier. Kampanjen går ut dagen,

Sjekk ut Jon Latham på Facebook. Støtt Indiegogo-kampanjen, og forhåndsbestill hans nye plate.

Den første låten fra platen er «Anesthesia». Platen har fått tittelen Real Bad News, og vi kommer kraftig tilbake til både platen og Jon Latham i løpet av høsten – denne enormt joviale musikeren har vi virkelig tro på.

Også fordi vi møtte på ham på absolutt alle konsertene vi så i Nashville, noe som jo skulle tyde på en aldeles upåklagelig musikksmak.

Men det som selvsagt gir Latham æren av å være ukens video her på Dust of Daylight er rett og slett Anesthesia. Dere skjønner det selv når dere ser videoen og hører låten…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=A7OVdxUnTzY[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelAnders Bjørnvold – Drug Natt
Neste artikkelPå veien med The Rainmakers – 22. juni
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here