fbpx

The Never-Ending Mind-Expanding Coconut Experience

 

På Rød Herregård i Halden, førstkommende fredag, fra kl. 17.00 og utover – der får man oppleve The Never-Ending Mind-Expanding Coconut Experience. Rett og slett en debuterende minimusikkfestival med et stort hjerte for ordentlig musikk. Vi ønsker selvfølgelig alle slike minifestivaler hjertelig velkommen og spesielt de som har en musikkprofil som passer vår egen så utmerket som denne.

Herregårdskafeen, The Salmon Smokers og Tom Sjeklesæther presenterer – The Never-Ending Mind-Expanding Coconut Experience – på tunet til Rød Herregård for aller første gang. Planen er at dette skal bli en årlig arrangement eller minifestival og gjerne med et par spennende gjesteartister innen Americana-sjangeren på plakaten. Med Signe Marie Rustad Band på plass dette året har arrangøren fått en av Norges mest talentfulle artister innen sjangeren til å dekke akkurat den biten. Hennes debutalbum Golden Town var blant de aller beste norske platene som kom ut i 2012. Oppfølgeren til dette albumet er under oppseiling og vi fikk første smakebiten i form av “The Space Song” i slutten av juni.

Det er allikevel coverbandet som har operert under sloganet, “Verdens beste band gjennom tidende”, under hele sin snart fem-årige eksistens som er headliner for kvelden. The Salmon Smokers med Freddy Holm og Omar Østli i spissen er klar for å gi Haldenspublikummet og andre tilreisende en ordentlig musikkopplevelse denne fredagskvelden. Det litt ukonvensjonelle festivalnavnet kommer av bandets mange legendariske konsertavslutninger, med alle de forskjellige versjonene de har gjort av Harry Nilssons “Coconut” opp igjennom årene. Den versjonen The Salmon Smokers fansen kjenner fra de siste konsertene er rundt 20 minutter lang og tar låten fra norsk folkemusikk til metal til country til reggae. Denne fredagen får publikum høre nok en utvidet variant og i følge bandets multiinstrumentalist Freddy Holm skal de også innom opera i fredagens versjon.

I tillegg til seg selv har The Salmon Smokers fått med seg gjesteartister som Askil Holm, Halden Electric (Anders Svendsen) og Hege Brynildsen, og når vi vet hvilken eksplosiv gjeng Freddy og gutta er på scenen, da kan ikke dette bli annet enn en riktig festaften i Halden på fredag. Så folkens, her er det bare å sette av tid og legge fredagskvelden innom Rød Herregård. Værmeldingen er til og med på alles side på denne kanten av landet, med opptil flere og tyve grader og sol.

Facebook

[youtube]https://youtu.be/Kqb0ZOdzwhc[/youtube]

 

[youtube]https://youtu.be/p4yPGN7KZK0[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?