Øyne og ører hitover folkens! I en stresset hverdag er det ikke alltid man har tid til å nyte (eller skrive om) en hel langspiller, så her kommer løsningen for deg (og meg). Eddie’s Jukebox er en liten oase av en spalte hvor du svinger innom på din cyberferd og får en forfriskende øreslurk før du revitalisert haster avgårde i hverdagen.

Førstemann ut er en fyr fra California som ble kjekkere av å få nesen knust i bokseringen og er kjent for å være popbransjens kanskje mest sippete låtsnekker. Men han kan såvisst mer enn å synge om hjerte og smerte, så ta godt i mot Chris Isaak med «Gone Ridin'»!  Om du ikke nikker og tramper rockabillytakten på denne er det ikke håp for deg (originalversjonen finner du på Isaak’s debutalbum «Silvertone»).

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l2rrzWYyXZo[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelJohn Murry – Live at The Crossroad Club, Oslo
Neste artikkelLogikal – Stereovision
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.