fbpx

Eddie’s Jukebox

Øyne og ører hitover folkens! I en stresset hverdag er det ikke alltid man har tid til å nyte (eller skrive om) en hel langspiller, så her kommer løsningen for deg (og meg). Eddie’s Jukebox er en liten oase av en spalte hvor du svinger innom på din cyberferd og får en forfriskende øreslurk før du revitalisert haster avgårde i hverdagen.

Førstemann ut er en fyr fra California som ble kjekkere av å få nesen knust i bokseringen og er kjent for å være popbransjens kanskje mest sippete låtsnekker. Men han kan såvisst mer enn å synge om hjerte og smerte, så ta godt i mot Chris Isaak med “Gone Ridin'”!  Om du ikke nikker og tramper rockabillytakten på denne er det ikke håp for deg (originalversjonen finner du på Isaak’s debutalbum “Silvertone”).

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l2rrzWYyXZo[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?