Anders Bjørnvold - Ikke Skapt For Kø

Vår venn Anders Bjørnvold har tilbrakt litt tid på østsiden i Nashville, der han har spilt inn oppfølgeren til den utmerkede Storkar fra 2013. Den første singelen er nå klar, og platen skal utgis på Alexander Lindbäcks ivrige plateselskap Safe & Sound Recordings. Den nye platen har fått navnet Drug Natt, og har planlagt utgivelsen høsten 2015. Og vi har vært så heldige å få presentere den helt nye musikkvideoen «Ikke skapt for kø».

Singelen finner du på Spotify, iTunes – og som vanlig noen dager forsinket hos Wimp/Tidal.

Her er ukens fredagsvideo, verdenspremiere på Anders Bjørnvold og «Ikke skapt for kø». Ha en fortreffelig fredag!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MqdLlZb77h8[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelMark Utley – Bulletville
Neste artikkelBergenfest 2015
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here