fbpx

Fredagsvideo: Anders Bjørnvold – Ikke skapt for kø – premiere!

Anders Bjørnvold - Ikke Skapt For Kø

Vår venn Anders Bjørnvold har tilbrakt litt tid på østsiden i Nashville, der han har spilt inn oppfølgeren til den utmerkede Storkar fra 2013. Den første singelen er nå klar, og platen skal utgis på Alexander Lindbäcks ivrige plateselskap Safe & Sound Recordings. Den nye platen har fått navnet Drug Natt, og har planlagt utgivelsen høsten 2015. Og vi har vært så heldige å få presentere den helt nye musikkvideoen “Ikke skapt for kø”.

Singelen finner du på Spotify, iTunes – og som vanlig noen dager forsinket hos Wimp/Tidal.

Her er ukens fredagsvideo, verdenspremiere på Anders Bjørnvold og “Ikke skapt for kø”. Ha en fortreffelig fredag!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MqdLlZb77h8[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?