Fredagsvideopremiere: Anders Bjørnvold – Drug Natt

Fredag er favorittdagen min. Det er slutt på arbeidsuka, det er taco til middag etter at ungene er i seng, og en kald flaske fra Kinn bryggeri står i kjøleskapet og venter på meg. Og så er det videodag på Dust of Daylight.

Og favorittfredagen har en videopremiere på toppen. Slik som i dag. Og idag er det en skikkelig godbit. Anders Bjørnvold slipper sin nye plate Drug Natt den 23. september, og idag har vi fått æren og gleden av å ha premiere på videoen til tittellåta “Drug Natt” – en skikkelig river av en låt – fra en plate som nok vil falle i smak hos våre lesere.

Vi liker jo å se andre løpe og slite litt. Bare innrøm det. Nordmenn er et folkeslag som er glad i å se andre slite seg ut. På ski eller løpende på skøyter eller på bane – enten etter en fotball eller bare etter en gullmedalje som henger i målområdet og venter.

I videoen til “Drug Natt” så løper Anders Bjørnvold. Han løper og svetter. Løp, Anders. LØP!

Ha en fortreffelig fredag, og en drug natt til lørdag med Anders Bjørnvold på repeat!

 

Forrige artikkelBrock Zeman – Pulling Your Sword out of the Devil’s Back
Neste artikkelVintage Trouble – 1 Hopeful Rd.
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here