Videopremiere: Roger Græsberg & Foreningen – Blod på tann

Roger Græsberg & Foreningen er aktuell med singelen “Blod på tann” / “Dolly Parton”, som vi skrev om for et par uker siden. I dag lanserer de musikkvideoen til låten “Blod på tann”, og vi har fått æren og gleden av å ha verdenspremieren her på Dust of Daylight.

Roger Græsberg & Foreningen jobber mot et plateslipp på høsten 2016, og ryktene vil ha det til at ingen av de utmerkede singlende de har sluppet til nå blir med på platen. Noe som skulle tilsi at låtmaterialet de besitter er temmelig bra.

Videocredits: Regi/foto/klipp: Martin Høgberget. B-foto: Torjus Thesen. Rekvisitter: Meg Mills.

Rett fra klippebordet; her er den blodferske videoen fra Roger Græsberg & Foreningen: Blod på tann. Vel bekomme!

Forrige artikkelLørdagsvideo: Ridiculously Beautiful
Neste artikkelJoey Kneiser – The Wildness
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here