Rolling Rootsy Revue til Norge!

I fjor var vi syke av misunnelse på vårt kjære naboland, som fikk oppleve verdens første Rolling Rootsy Revue – som blant annet kunne by på Jason Isbell, Israel Nash, Doug Seegers og Basko Believes. I år skal endelig Norge få bli en del av det som fort kan bli årets høydepunkt for norske country og americanafans.

Oslo, Trondheim og Bergen får i juni besøk av Rolling Rootsy Revue – som er en omreisende endagsfestival, og byr på Justin Townes Earle, Baskery og Handsome Family. Flere artister vil komme, og hvis ryktene som går er noe å henge seg på – så vil dette bli en MUST SEE begivenhet for alle som er glad i amerikansk tradisjonsmusikk.

*** Oppdatert 22.04.15 ***

I dag kom meldingen om andre artistslipp til Rolling Rootsy Revue 2015. Følgende artister ble i dag klare for den rullende festivalen –

  • Doug Seegers (US)
  • Judah & The Lion (US)
  • Rayland Baxter (US)
  • Dig Deeper (NO) 
  • Sugarfoot (NO)

Alle sammen er band som bør være godt kjent for de fleste av våre lesere og som vi har omtalt ved flere anledninger. Doug Seegers husker vi fra Bergenfest i fjor, der han gjorde stor suksess og vår rapport fra hans opptreden finner du her – Bergenfest/Doug Seegers. Rayland Baxters debutalbum er riktignok ikke offisielt utgitt i Europa, men det forhindret ikke oss fra å anmelde det her hos oss som en av de første omtalene som Dust of Daylight, helt tilbake i februar 2013. I fjor var vi syke av misunnelse på svenskene, nå gleder vi oss som små unger på 17.mai og julaften tilsammen.

Rolling Rootsy Revue 2015:

23. juni – Ole Bull Scene, Bergen – Facebookevent.

24. juni – Vulkan/Pokalen – Oslo – Facebookevent.

25. juni – Byscenen – Trondheim.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lowk6E5T1Ko[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JbQtN_P3xU8[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k1vpHE6KbEo[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6kyzOG7m3Qs[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5LLqFF89UtU[/youtube]

Forrige artikkelAllison Moorer – Down to Believing
Neste artikkelCalexico – Edge of the Sun
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here