calexico_wendylynch

Det er nå 20 år siden Calexico snublet seg inn i musikkbransjen med sitt debutalbum. Siden den gang har bandet blitt en av trendsetterne innenfor americana, og i år er det for bandet både 20-års jubileum og helt ny studioinnspilling. Til sommeren kan du se de live på to av Norges største musikkefestivaler, Bergenfest og Norwegian Wood. En liten forsmak på albumet Edge of the Sun får dere her i Dust of Daylight. Og dette lover bra, for «Falling from the Sky» er en feiende frisk Calexico-låt.

Ha en fin fredag i selskap med Calexico.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XRD680M1XrU[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelCracker – Berkeley To Bakersfield (2014)
Neste artikkelGill Landry – Gill Landry
(også kjent som Dr. Philmar) Nesten gammel nok til å ha opparbeidet meg litt livserfaring. Begynte å høre på Gunnar Wiklund i alder av fem, og har aldri sett meg tilbake siden. Nå henger Gunnar Wiklund på veggen, og jeg hører mye på Outlaw, Red Dirt og til dels Death Country når det er innevær. I pent vær går det mest i Easy Listening og lett pop. Lever for tiden ut forfatterdrømmen. Vil fortsette med det til huset går på tvangsauksjon. Noenlunde fast plass på spillelista: Todd Snider, Freeman Dre & The Kitchen Party, John Prine, Lars Winnerbäck, Graveyard Train, The Triffids og The Kinks. Noen favorittskiver: Calenture - The Triffids (1987) Mesabi - Tom Russell (2011) Psychedelic Jungel - The Cramps (1981) Old Town - Freeman Dre & The Kitchen Party (2012) Muswell Hillbillies - The Kinks (1971)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here