Første kvartal 2015 er unnagjort. Tre intense måneder med så mange sterke albumutgivelser vi nesten aldri har sett maken til tidligere. Vi har klart å få med oss mange av disse via omtaler og anmeldelser her på Dust of Daylight, men skal du ha bortimot det hele og det fulle bildet, da anbefaler jeg sterkt at du følger de månedlige spillelistene vi presenterer.

Nyheter denne måneden kommer fra James McMurtry, Alabama Shakes, Ron Sexsmith, My Morning Jacket, Joe Pug, John Statz, Allison Moorer, Mountain Goats, William Elliott Whitmore, Brandi Carlile og mange, mange flere. Sjekk listen under.

Siden påsken står for døren og mange skal til fjells eller på annen reise så skal ikke jeg kaste bort dyrebar tid med å skrive en lang avhandling om månedens liste. Jeg holder meg til å si det så enkelt som at når dere sitter der og leser årets krimpocket eller når dere spiller Yatzy eller Ludo, når dere går den skituren med de perfekte skia, når det er fyr i peisen, når Kvikk-Lunsj en og appelsinene fortæres, nær dere står i den køen, når dere sitter i solveggen eller når dere bare skal hente litt ekstra krefter til fortsettelsen som følger, da synes jeg at denne spillelisten er obligatorisk lydfølge. God Påske!

Alle månedlige spillelister finnes på denne siden – Spillelister

SHARE
Forrige artikkelThirty Pounds of Bone – The Taxidermist
Neste artikkelMatt Blake – All The Dirt In Town (2014)
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here