Holly Williams ga ut platen The Highway i fjor vinter. Spekket av gode låter, så var den toppet av «Waiting On June». En låt om hennes besteforeldre på morssiden, Warren og June White. Forrige uke slapp hun endelig den offisielle videoen, og nå er den også tilgjengelig på YouTube.

Jeg innrømmer glatt at jeg griner som en unge hver gang jeg hører denne låten, som hun ga ut omtrent akkurat når jeg selv mistet verdens beste bestemor. Den treffer alt som treffes kan i en gammel blautfisks hjerte, og kan vel egentlig bare beskrives som lærebokeksempelet på vakker.

Låten er skrevet fra bestefarens ståsted, og videoen er satt sammen av en live studioinnspilling – kombinert med gamle familiefilmer fra the Whites.

 

Fjorårets beste låt er altså endelig ute som offisiell video, ha en aldeles fortreffelig fredag sammen med Holly Williams, Warren og June White.

Holly Williams - Waiting On June

 

SHARE
Forrige artikkelORBO – Safe & Sound
Neste artikkelLook Again To The Wind – Johnny Cash’s Bitter Tears Revisited
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here