fbpx

Fredagsvideo: Holly Williams – Waiting On June

 

Holly Williams ga ut platen The Highway i fjor vinter. Spekket av gode låter, så var den toppet av “Waiting On June”. En låt om hennes besteforeldre på morssiden, Warren og June White. Forrige uke slapp hun endelig den offisielle videoen, og nå er den også tilgjengelig på YouTube.

Jeg innrømmer glatt at jeg griner som en unge hver gang jeg hører denne låten, som hun ga ut omtrent akkurat når jeg selv mistet verdens beste bestemor. Den treffer alt som treffes kan i en gammel blautfisks hjerte, og kan vel egentlig bare beskrives som lærebokeksempelet på vakker.

Låten er skrevet fra bestefarens ståsted, og videoen er satt sammen av en live studioinnspilling – kombinert med gamle familiefilmer fra the Whites.

 

Fjorårets beste låt er altså endelig ute som offisiell video, ha en aldeles fortreffelig fredag sammen med Holly Williams, Warren og June White.

Holly Williams - Waiting On June

 

Siste artikler

Lest dette?