SturgillSimpson_foto

Bloggfavoritt Sturgill Simpson har hatt et velfortjent gjennombrudd i år med utgivelsen av platen Metamodern Sounds In Country Music, som vi ekstatisk anmeldte i mai. Og nå er han klar for Norge.

Onsdag 24. september finner du ham på Pokalen Pub i Oslo, og torsdag 25. september står han på scenen på Madam Felle i Bergen. Og dermed har mannens etterhvert MANGE fans i Norge endelig muligheten til å se mannen mange mener redder Countrymusikken helt på egenhånd.

Vi kommer selvsagt tilbake med mer når billettinfo osv er klart. Sjekk ut Facebookeventenfor Oslokonserten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_70HJMikcBo[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vpgvolhccNQ[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tNV16tz1NK0[/youtube]

 

 

SHARE
Forrige artikkelThe Monthly Iceberg: All I Hear Is Goodbye
Neste artikkelFredagsvideo: Robbie Fulks
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here