John Murry Crossroad Club

Bloggkollega Eddie Christiansen tok forrige uke ansvar, og filmet konserten med John Murry på The Crossroad Club i Oslo. Vi skal etterhvert få se mye mer fra den konserten her på bloggen, men som en liten smakebit så starter vi med en versjon av John Prines «Paradise».

Live fra The Crossroad Club, onsdag 5. mars 2014: John Murry.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5DjrpHZ8KHY[/youtube]

 

 

SHARE
Forrige artikkelLos Colognes – Working Together
Neste artikkelGreg Ashley – Another Generation of Slaves
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here