LeeBainsVideo

Vår gode venn Lee Bains III, som satte gamle rockehjerter i brann under sommerens Norgesturné er endelig klar med ny plate. Den har fått navnet Dereconstructed, og har releasedato 27. mai 2014. Og her kan du høre den første singelen «The Company Man».

Skal man dømme etter singelen, så er nok mye mer av Bains’ potensiale kommet til sin rett på denne platen – i motsetning til debuten There Is A Bomb In Gilead, som virket litt uforløst – og ikke var i nærheten av den utsøkte og legendariske uutgitte Arkadelhpia.

Platen forhåndsbestiller du hos SubPop (Vinyl og CD – vinylvalget har fjong bonus…), og singelen hører du her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YucWOXSCa4U[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelJohn Murry, Austin Lucas & William Hut
Neste artikkelLos Colognes – Working Together
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here