Fredagsvideo: Lee Bains + The Glory Fires – The Battle of Atlanta

Fra den nye plata til Lee Bains + The Glory Fires – Old-Time Folks, henter vi ukens fredagsvideo; “The Battle of Atlanta”.

Jan omtaler plata slik: “Det lages ikke mange plater av dette kaliberet i løpet av et år. Den er avhengighetsdannende, den skrur seg fast i hjernen din og kjæler med hjertet ditt, akkurat slik god musikk skal gjøre. Old-Time Folks er kort oppsummert en av årets aller fineste utgivelser så langt.”

Forrige artikkelThe Vandoliers – Vandoliers
Neste artikkelEmbla and the Karidotters – Hello, I’m Embla
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here