Seven Doors Hotel er endelig klar for Bergen. Fredag 31.januar besøker de vestlandets hovedstad og Madam Felle på Bryggen. Endelig skal vi få oppleve Alexander Lindbäck og hans kompanjonger i levende live og vi kan love folk at det blir en festaften denne fredagskvelden på Bryggens beste konsertsted.

Dette er en kveld countryrock- og americanafolket på Vestlandet absolutt ikke vil gå glipp av. Her forventer vi innrykk fra store deler av landsdelen til Bergen denne kvelden. Det skulle bare mangle, årets første store happening på konsertfronten her i byen er altså en helaften med Seven Doors Hotel, bandet som i 2013 gav ut det glitrende albumet, The Arcade. 

Les alt om Seven Doors Hotel her på Dust of Daylight.

Lenke til FB-event.

I tillegg til hovedbandet denne kvelden, har man fått Einar Kaupang fra et av våre andre favorittband, Dig Deeper, som supportartist denne kvelden. Så alt ligger til rette for en rysare av en festaften fredag 31.januar på Madam Felle. Kjøp billetter nå – BILLETTSERVICE

[youtube]http://youtu.be/8tFKyvt2eaw[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelBastard Sons of Johnny Cash – New Old Story
Neste artikkelDoug Paisley – Strong Feelings
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here