I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

9. desember tilhører Ingunn Ringvold.

Ingunn Ringvold tilbringer tiden sin i USA, hvor hun jobber med sin egen musikk, samtidig som hun skriver låter og turnerer sammen med ektemannen Mark Olson. Hun har sendt følgende lille julehilsen hjem til Norge i anledning Dust of Daylights adventskalender:

Min første jul i Joshua Tree, CA så slik ut: (Første snø på 15 år sa de).

joshuatree_snow

Sand og snø, kaktus og ullsokker… I løpet av årene har jeg laget meg en flottesen julealbum liste som snurrer i spillern mens jeg nynner og nyter julestemningen. Det var ikke vanskelig å komme i julestemning det året med snø under skoene, men jeg satser ikke på at jeg er like heldig i år. Om bare Skype hadde kombinert video, lyd og lukt.. Da kunne osen av pinnekjøttet fra pappas kjøkken flydd litt sånn over til mitt kjøkken, her jeg sitter i ørkenen sammen med en gjeng kaktuser og steiner, og prærieulver som uler i natten.

Well, well, som de sier i Amerika, jeg har et ess i ermet, et album som lar julefreden senke seg og hjertet bli varmt. Jeg har allerede lagt en plan for hva som blir lydsporet for min julemorgen.

Jeg skal stå opp, ta på meg juletøflene fra mormor, vaske bort trøtt-i-tryne, trykke på på play, drikke veldig sterk kaffe, sette meg i soffan, lene meg tilbake og lukke øynene mens jeg tenker på alt som er fint… For det er sånne tanker man får når man hører på dette albumet, man tenker på salige ting!

Jeg simpelthen elsker dette albumet. Det er så vakkert!

Bugge Wesseltofts “It’s Snowing On My Piano”

Nyt det og kjøp det til dine venner:) Finnes ikke finere vennegave.

Varme julehilsner fra Over Dammen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BSXjByiG0nI[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelAdventskalender 2013: 8. desember: Neal Hoffmann
Neste artikkelÅrets album 2013
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here