Video: Jay Farrar – Windfall

Ryktene har gått om en aldeles fantastisk opptreden fra Jay Farrar under helgens Mean Bastard Festival i Kiruna, hvor også artister som Carrie Rodriguez, Mike Farris, Chip Taylor og vår egen Paal Flaata opptråde.

Og så ramlet det inn en epost fra alltid oppdaterte Tom Skjeklesæther, som har funnet videoen av Jay Farrar, som backes av Chip Taylor og bandet hans! Vi takker og bukker, og observerer at videoen bekrefter ryktene til fulle.

På piano finner man norske Gøran Grini, som har vært Paal Flaatas faste pianist i årevis, foruten å jobbet med omtrent det som kan krype og gå av kvalitetsmusikere her i landet…

Det blir ikke stor bedre enn dette… komplett med en Jay Farrar som ser ut til å tjuvstartet på Movember – samtidig som han igjen har pådratt seg sitt usedvanlig kledelige kinnskjegg!

FarrarKiruna

Forrige artikkelNy single; Seven Degrees Below – Wasteland
Neste artikkelMike Farris til Buckleys
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here